کجایند کسانی که دو هفته پیش می گفتند چرا منافقین را در سال 67 اعدام کردید؟ آیا امروز هم می خواهید بگوید که تروریست های امروز را آزاد کنیم تا دو روز بعد جای دیگری از کشور را نا امن کنند!!!
کجایند کسانی که می گفتند چرا در سوریه و عراق و کجا و کجا نیرو می فرستید، نیازی به این کار نیست و اگر داعش به داخل کشور رسید با آنها مبارزه می کنیم؛ حال به آنها می گوییم بسم الله امروز همان روز است، بشتابید و اعلام حضور کنید برای مبارزه با تروریسم.
حقیقت این است که اگر آن اعدام ها و این مبارزات در بیرون از مرزها نبود هر روز شاهد چنین وقایعی در کشور بودیم.....
طبقه بندی: #امنیت #منافقین #شهدای_مدافع #تروریست
رهبری دیروز (14 خرداد 96) فرمودند که «دهه 60 دهه مظلومی است.....؛ جای #شهید و #جلاد عوض نشود.» اگر غفلت کنیم و مسائل را درست نفهمیم و برای دیگران تبیین نکنیم، امکان تحریف وجود دارد. باید بیان شود که در دهه 60 حدود هفده هزار نفر قربانی تروریسم شدند، این تعداد کمی است؟!!! عجیب بود که عده ای در ایام انتخابات این تحریف را کلید زدند و چهر? جلادین دهه 60 را برای مردم بزک می کردند.....
طبقه بندی: شهید، جلاد، تحریف، منافقین
حتماً داستان اصحاب سبت را شنیده اید که ماهی گیری بر آنها در روز شنبه حرام شده بود اما عده ای این مسئله برایشان خیلی گران آمد. بالاخره وضع اقتصادشان به هم میخورد، و از خصوصیات قوم یهود دلبستگی شدید به مال و اقتصاد بود، به همین دلیل به این فکر افتادند که گودالهایی اطراف دریا و نهرهای آب بکنند و وقتی ماهیها همراه آب به این گودالها آمدند جلوی آن را ببندند، و روز یکشنبه آنها را صید کنند. به این وسیله هم منافع اقتصادیشان تأمین میشد و هم به خیال خودشان خلاف دستورات خدا عمل نکرده بودند! در کنار این افراد گروهی از این قوم، به موعظه اینان پرداختند ولی بعد از اینکه نتیجه ای نداشت خداوند عذابی بر صیدکنندگان و کسانیکه موعظهگران را نهی میکردند نازل کرد و آنها را مسخ کرد.
نکته خیلی مهمی که یکی از بزرگان اشاره کردند این است که بنیاسرائیل انحرافات و گناهان مختلفی مرتکب شدند از جمله گوسالهپرست شدند؛ حتی آمدند از حضرت موسی تقاضای ساختن بت کردند؛ ولی خداوند به خاطر این گناهان آنها را مسخ نکرد. اما اینجا چطور شد که مسخ شدند؟ پاسخ این است که خداوند فسق بیّن را تحمل میکند، حتی شرک را هم تحمل میکند و برای مشرکان زود عذاب نازل نمیکند، اما آنهایی را که میخواهند با دین خدا بازی کنند، تحمل نمیکند. اینها آمدند و به زبان حالشان گفتند: خدایا تو گفتی نکن! آن قدر با دین تو بازی میکنیم که همان کاری که تو میخواهی نشود، بشود و حجتی نیز بر ما نداشته باشی. این کار این افراد علت عذابشان بود.
آیا بعضی از کلاه شرعیهایی که ما در معاملاتمان درست میکنیم از همین قبیل نیست؟؟!
طبقه بندی: بازی با دین خدا ، کلاه شرعی
حضرت آقا چند روز پیش خطاب به مسئولین گفتند که مسئولین باید در ذکر مبانی دینی صریح باشند و این هیچ منافاتی با ارتباطات جهانی ندارد. به نظرم این جمله فقط با توجه به اهدافی که ما از ارتباطات جهانی داریم معنا پیدا می کند که البته اهداف ما در ارتباطات جهانی به این بر می گردد که ما وظیفه حکومت را چه بدانیم.اگر ما وظیف? حکومت را صرفاً تأمین آسایش دنیوی دانستیم تمامی مذاکرات و .... در راستای این هدف به پیش می رود، و خطوط قرمزی را با توجه به این هدف ترسیم می کنیم، اما اگر در کنار آسایش دنیوی که یکی از وظایف حکومت هاست به فکر ارزش های انسانی هم بودیم در اینجا دیگر یک خطوط قرمز جدیدی مطرح می شود و انسان نباید از آن خطوط کوتاه بیاید و باید با صراحت مبانی اش را در آن زمینه بیان کند.
عدم صراحت در هر بخش به معنای کوتاه آمدن از حقوق مردم در آن حیطه است......
طبقه بندی: #مبانی_دینی #صراحت #مذاکره #حکومت
گاهی اوقات افرادی برای حفظ آبروی خود، دست به بعضی از کارها نمیزنند، به نظرتون وظیفه ما چیه؟؟! آیا وظیفه ای جز این داریم که آنها را در حفظ آبرویشان کمک کنیم؟؟!
به نظرم یک دسته از این افراد، دست فروشانی هستند که برای حفظ آبرویشان به جای تکدّی گری که شاید درآمد بیشتری هم داشته باشد، به صورت شرافتمندانه مشغول دست فروشی هستند، خوب است هنگام عبور از کنار این افراد به این نکته هم توجه کنیم......
طبقه بندی: آبروی مؤمن، دست فروشی، خرید
احکام و قوانین از یک نگاه به فردی و اجتماعی تقسیم می شود که هر کدام حیط? مخصوص خود را دارند که اگر با هم خلط شوند، آدم دچار برداشت های اشتباه می شود. مثلاً اگر فردی بخواهد آزادی را که مربوط به حیط? احکام فردی است به احکام اجتماعی سرایت دهد، دچار اشتباه شده است، چون اصلاً خاصیت احکام اجتماعی طوری است که آزادی در آنها معنا ندارد، چون این قوانین بر طبق مصلحت اجتماع وضع شده است نه مصلحت هر فرد به تنهایی لذا آزادی فردی در این قوانین بی معناست. در هر جامعه و حکومتی قوانینی با توجه به مصلحت کل افراد آن جامعه وضع می شود که همه ملزم به رعایت آنها هستند. شاید دیده باشید که در برخی کشورها، دولت و حکومت حتی در چگونگی نمای ساختمان ها هم ورود می کند و مالک را ملزم به نوع خاصی از معماری می کند که این به جهت زیبایی شهر است که بر طبق مصلحت کل افراد در نظر گرفته شده است، طبق این مطلب هر جایی که قانونی طبق مصلحت جامعه وضع شد، همه ملزم به رعایت آن هستند هرچند میل شخصی شان خلاف آن باشد.
تعجب می کنم از برخی افراد که این روزها مصلحت خودشان را به مصلحت جامعه ترجیح می دهند و دم از آزادی در برخی احکام اجتماعی می زنند. آزادی که نتیجه ای جز بی بند و باری ندارد.
طبقه بندی: #آزادی #حجاب #قوانین
بارها این کلام را که مضمون حدیثی از امیرالمؤمنین است را شنیده اید که «تاریخ تکرار می شود»؛ باید این را بدانیم که تکرار فقط به این نیست که واقعه ای از 1400 سال پیش در زمان ما اتفاق بیافتد بلکه گاهی اوقات ممکن است که مسئله ای از زمان نه چندان دور تکرار شود، در اوائل انقلاب بعضاً مسائلی مطرح بود که امروزه دوباره عیناً تکرار می شود، در آن زمان عده ای حرف از حذف شعار مرگ بر آمریکا می زدند که در این روزهای ما هم این حرف ها دوباره در حال زمزمه شدن است، حضرت امام رحمة الله علیه در آن زمان جمله ای گفته اند که ما آن را خطاب به افراد این روزهایمان نقل می کنیم: « باید به آن آخوند مزدور که فریاد مرگ بر آمریکا را خلاف اسلام می داند گفت تأسی به رسول خدا و متابعت از امر خداوند تعالی خلاف مراسم حج است؟ آیا تو و امثال تو آخوند آمریکایی فعل رسول الله و امر خداوند را تخطئه می کنید و اوامر خدا و رسول را برای منافع دنیایی خود به طاق نسیان می سپارید؟»
طبقه بندی: آمریکا، دشمن، آخوند مزدور، تکرار تاریخ
