بسم الله الرّحمن الرّحیم
هر کدام از ما در زندگی مان دغدغه های متفاوتی داریم ، دغدغه هایی که کارهایمان را جهت میدهد. و این شکل گرفتن را هم میتوانید در خودمان و هم در اطرافیانمان ببینیم. آدمی هست که دغدغه ی اصلی او قبول شدن در مرکز خاصی است ، خوب به همین منظور تمامی رفتار او برای رسیدن به این هدف شکل و جهت میگیرد. باید دقت کنیم و بنگریم که چه دغده ای رفتار ما را جهت میدهد، دغدغه است که آینده را رغم میزند. خوب معلوم است اگر دغدغه خدا و رضایت او شد ، اگر دغدغه رضایت حضرت زهرا ( سلام الله علیها) شد ، اگر دغدغه رضایت معصومین ( علیهم السلام) شد ، نتیجه چه میشود. سعی ما باید در ایجاد این دغدغه باشد.
طبقه بندی: دغدغه - رفتار - آینده - اختیار
بسم الله الرحمن الرحیم
به راستی انتظار فرج فقط این است که دائم «اللهم عجل لولیک الفرج» بر زبان جاری باشد یا هر صبح جمعه قبل یا بعد طلوع خورشید صدای «أین بقیة الله » مان به آسمان بلند شود !! بله اینها نیز باید باشند،ولی خوب،ظهور،آمادگی میخواهد و این آمادگی أعم از آمادگی فردی است.منتظِر علاوه بر اینکه خود را می سازد باید اطراف خود را بسازد.منتظِرِ منتظَرِ آل محمد نمی تواند نسبت به اطراف خود بی تفاوت باشد ، زیرا خوب میداند که جامعه باید به ظرفیتی برسد که غائب از دیده ها ،نهان گردد.خوب میداند که اگر در مواجه با مشکلات دست روی دست بگذارد و بگوید انشاء الله آقا می آید و خودش درست میکند ، کاری از پیش نمی رود و جامعه مهیا که نمیشود بلکه لحظه به لحظه دورتر نیز میگردد. اگر علاوه بر اینکه در بعد فردی خود را میسازد نسبت به اطراف خود نیز بی تفاوت نباشد ودستورات اجتماعی را از اهل فن بگیرد و در جامعه جاری سازد و اگر می بیند که کسی بی تفاوت است، او نسبت به او بی تفاوت نباشد و به عبارتی أمر به معروف و نهی از منکر کند و دغدغه اش ایجاد آمادگی برای ظهور شود و در مرحله عمل نیز این دغده را جاری سازد ، منتظر واقعی محسوب میشود و در اینصورت است که حتی اگر مرگش پیش از ظهور آمد می تواند رجعت کند و پا در رکاب مولایش باشد. همواره از خود سؤال کنیم که من برای ظهور چه میکنم.
اللّهم عجِّل لِولیک الفَرَجَ
طبقه بندی: انتظار - ظهور - فرج - امام زمان - کار خوب
بسم الله الرحمن الرحیم
کم کم بیاییم و شب قدر را رقم بزنیم ، شبی که میخواهد یک سالی را که ممکن است سال آخر عمرمان باشد را رقم بزند. البته ماه رجب که گذشت ولی خوب ماهی را هر موقع از آب بگیری تازه است. از اعمال ِ ماهِ رسول خدا غافل نشویم و کم کم خودمان را برای میهمانی حاضر کنیم. البته از دعای برای فرج آقا و سلامتی رهبر و یکدیگر فراموش نکنیم.
طبقه بندی: شب قدر - شعبان - اعمال - گذر عمر
بسم الله الرّحمن الرّحیم
آمدم در شب عید مطلبی را مورد بی بی بنویسم ، کمی فکر کردم دیدم بهترین کلام همان است که خدا می گوید و حضرت را کوثر میخواند
طبقه بندی: حضرت زهرا - تولد
بسم الله الرحمن الرحیم
اگه احساس کردیم خیلی بزرگ شدیم و کم کم داشتیم در دام شیطان می افتادیم و دچار غرور می شدیم فقط کافیست اندکی تأمل کنیم که ابتدای خلقت مان از چه بوده وآخر کار چه خواهیم شد ! ! ! ! . . . .
طبقه بندی: غرور - قدرت - بزرگی - خدا - مرگ - نطفه
بسم الله الرّحمن الرّحیم
آدم ها بعضاً نا معقول و غیر منطقی و خودخواهند(به هر حال آنها را ببخش)
اگر موفق شوی در کارهایت از دیگران پیشی گیری، دشمنانی سخت خواهی داشت(به هر حال موفق باش)
اگر درستکار و راستگو باشی ممکن است ضرر[ظاهری] کنی(به هر حال راستگو و درستکار باش)
آنچه را سال ها زحمت کشیدی و ساختی ممکن است دیگران به راحتی از بین ببرند(به هر حال سازنده باش)
اگر به دیگران آموختی ممکن است قدردانت نباشند(به هر حال آموزنده باش)
اگر به آرامش وشادی دست یافتی ممکن است به تو حسادت کنند(به هرحال آرام و شاد باش)
اگر به دیگران نیکی کنی ممکن است فردا همه را فراموش کنند(به هر حال نیکوکار باش)
اگر جانت را در راه آرمانت فدا کنی ممکن است کافی نباشد(به هر حال فداکار باش)
برای اینکه آسوده باشی،بدان که همه چیز بین تو و خداست(پس همیشه به همین فکر کن و آسوده باش)
طبقه بندی: آدم - گذشت - خدا - ایثار - اهداف - ضرر
بسم الله الرّحمن الرّحیم
مدت ها بود که این سوال برایم مطرح بود که ملاک کمک کردن به فقرایی که در کوچه و خیابان میبینم چیست؟! آیا حتماً نیاز است که بدانم فلان فر دفقیر است تا بعد به او کمک کنم یا نه ، هر کسی درخواست کمک کرد او را رد نکنم و به او کمک کنم. تا اینکه مطلبی را در رساله حقوق امام سجاد (علیه السلام) دیدم.امام فرموده بودند : « که حق سائل و خواهنده این است که اگر صدقه ای فراهم شد و می توانی نیازش را برطرف کنی ، به او صدقه داده و برای رفع مشکلش دعا نموده ، کمکش کنی و اگر در راستگویی او شک داری و او را متهم می دانی ولی مطمئن نیستی، بدان که این تردید دام شیطان است که می خواهد تو را از تقرّب به خدا بی نصیب گرداند.در هر حال او را آبرومندانه و با خوش زبانی جواب ده و اگر با این حال چیزی به او دادی کار درستی کرده ای. »
طبقه بندی: فقیر - کمک - درخواست - گدا - تکدّی
